Prolexa is een esthetisch paramedisch centrum. Bij ons kan u terecht voor zowel schoonheidszorgen, gelaatsbehandelingen, behandelingen van cellulite, figuurcorrectie als voor kinesitherapie, littekenbehandelingen, Manuele lymfedrainage Vodder en begeleiding van CVS, fibromyalgie en chronische klachten.

Vacumove

VacuMove

VacuMove betekent vacuüm plus beweging. Het is gericht om specifiek vet te verbranden op de vrouwelijke probleemgebieden, de billen, benen en buik! Dit concept wordt steeds populairder, en terecht ook omdat het echt werkt!

Kent u dit?

  • - je let wekenlang op je eten
  • - je traint hard en gedisciplineerd
  • - je volgt de aanwijzingen van de trainer op
  • - en houdt daarbij ook nog eens een diee
en waarachtig, er gebeurt iets met je lichaam!
De kilo’s vliegen eraf, maar helaas, weer eens op de verkeerde plaatsen. Dan hoort u ook bij die 80% van de vrouwen die dit probleem ook heeft!

Daarom juist hebben wij voor u een toestel, dat met de modernste techniek deze probleemzones aanpakt.

Onderdruk zorgt voor een geweldige versnelling van de doorbloeding onder de huid en de dieper liggende weefsels van de buik, benen & billen, waardoor er een betere en snellere verbranding plaats vindt en een stimulans van het lymfensysteem, wat weer zorgt dat het lichaam sneller van afvalstoffen en overtollig vocht ontdaan wordt.

De VacuMove crosstrainer, een vacuümapparaat voor de probleemzones en een trainingsapparaat voor het bovenlichaam.

Bij een normale gewichtsafname richt ons lichaam zich voor het grootste deel op de verbranding van de vetreserves die zich in de borst- en schouderstreek bevinden. De probleemzones buik, benen, heupen en zitvlak zijn daarvan de dupe.

Op deze wijze werd onze VacuMove crosstrainer een effectief trainingsapparaat voor het hele lichaam, dat de vetverbranding optimaal stimuleert, omdat alle grote spiergroepen van het lichaam, de benen en de armen worden aangesproken. Bovendien wordt in de probleemzones onder vacuüm het aanzien van de huid verbeterd (cellulite wordt tegengegaan) De schokvrije elliptische bewegingen zijn van de natuurlijke loopbewegingen nagebootst, zodat uw gewrichten worden ontzien. Bovendien zal uw algemene conditie hier ook getraind worden.