Prolexa is een esthetisch & paramedisch centrum. Bij ons kan u terecht voor zowel schoonheidszorgen, gelaatsbehandelingen, behandelingen van cellulite, figuurcorrectie als voor kinesitherapie, littekenbehandelingen, Manuele lymfedrainage Vodder en begeleiding van CVS, fibromyalgie en chronische klachten.

Proteïnedieet

Proteinedieet

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz. Jou daarbij helpen, is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat vooropstellen en zorgen dat we samen jouw doel bereiken.

Kyalin is een heel persoonlijk programma.
  • Snel en doeltreffend afslanken
  • Onder begeleiding van een coach
  • Met eenvoudige en gevarieerde eiwitporties
Stappenplan

Met Kyalin in zee gaan, is niet zomaar een kuur. Want een succesvol dieet begint met een goede begeleiding.
We coachen je dan ook doorheen het Kyalin-stappenplan. Alle stappen moeten dan ook achtereenvolgens doorlopen worden tot het einde.
Het Kyalin proteïnedieet is een afslankkuur die gebaseerd is op het behoud van spiermassa, terwijl er een snelle vermagering en vermindering van het vetweefsel optreedt.

Afslankfase

Dit is de fase waarbij je het meeste gewicht zult verliezen. Gedurende deze fase volg je een strikt dieet op basis van een aantal eiwitporties gecombineerd met groenten. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen mogen tijdelijk niet geconsumeerd worden zoals brood, aardappelen, pasta of rijst. De Kyalin eiwitporties zijn echter zo lekker dat je nauwelijks merkt op dieet te zijn! 

Proteinediteet
Reintroductiefase
Deze fase heeft als doel: gewichtsverlies en heropvoeding. Door het terug op het menu brengen van de verschillende voedingsgroepen zoals brood, andere zetmeelhoudende producten en ook fruit wordt een gezonde voeding aangeleerd.

Stabilisatiefase
In deze laatste fase wordt extra aandacht besteed aan het behoud van je nieuwe gezonde voedingsgewoonten om je nieuwe gewicht probleemloos te kunnen behouden.

Proteinediteet
De voordelen van het proteïnedieet
- Geen verlies van spiermassa
- Medisch onderbouwd
- Intensieve persoonlijke begeleiding
- Geen hongergevoel
- Geen vermoeidheid

Proteinediteet